9 steden in 7 verschillende landen

Volledig op maat

Verblijf in sublieme Four Seasons Hotels

programma

1MADRID

Start uw citytrip around the world in Madrid, waar u te midden van levensgenieters, sfeervolle pleinen en imposante architectuur verblijft.


Extra belevenis

In deze stad van koninklijke allure past een privébezoek aan het vermaarde Prado Museum. Tot de grote namen die hier hangen horen Jheronimus Bosch, Rembrandt, Titiaan, Fra Angelico en vele anderen.

2 BUENOS AIRES

Vanuit de Spaanse hoofdstad zet u koers naar het minstens zo temperamentvolle Buenos Aires. Maak kennis met volkswijk La Boca en ontdek waarom de charismatische stad ook wel het ‘Parijs van Zuid-Amerika’ wordt genoemd.


Extra belevenis

Beleef de tango en ervaar wat deze dans voor de Argentijnen betekent.

3 NEW YORK

U vervolgt uw route richting New York. De wervelende Amerikaanse stad loopt over van de mogelijkheden. Uw Four Seasons hotel is de stadsoase waar u steeds even tot rust kunt komen.


Extra belevenis

Zie de meest beroemde skyline ter wereld vanaf het water tijdens een exclusieve zeiltocht met zicht op de veelbezongen metropool.

4 SAN FRANCISCO

U verruilt de oostkust voor de westkust en strijkt neer in San Francisco. De heuvelachtige straatjes en kabeltrams begeleiden u door het hart van de Bay Area. Proef de karakteristieke sfeer van deze eigenzinnige stad.


Extra belevenis

Laat u in de nabijgelegen Napa Valley verleiden door het beste dat de USA op wijngebied te bieden heeft.

5 LOS ANGELES

Iets zuidelijker wachten de brede boulevards en schone stranden van

Los Angeles op u. De wereldberoemde letters van het Hollywood Sign

steken fier boven de stad uit en markeren het glitter and glamour district.


Extra belevenis

Vlieg in stijl met een helikopter over Beverly Hills, de plaats waar de Amerikaanse sterren in hun reusachtige villa’s resideren.

6 SYDNEY

U steekt de Stille Oceaan over en zet uw reis voort in de grootste en oudste stad van Australië: Sydney. Verpoos aan de stranden van de zuidoostkust, maak een dagtrip naar de Blue Mountains of geef uw ogen de kost in het iconische stadscentrum.


Extra belevenis

Maak een privérondleiding door het fameuze Sydney Opera House, waarbij u toegang krijgt tot sierlijke vleugels en backstage gangetjes. Dineer aansluitend op niveau in de Northern Foyer van het beroemde gebouw terwijl muzikanten van het Sydney Symphony Orchestra muzikale intermezzo’s verzorgen.

7 HONG KONG

Vervolgens betreedt u het Aziatische continent. Smart City Hong Kong is een indrukwekkende mengelmoes van torenhoge wolkenkrabbers en pittoreske straatjes. Een sterrendiner haalt u hier gewoon op de hoek van de straat, terwijl u vanaf de Victoria Peak een panoramisch uitzicht over de stad en omgeving hebt.


Extra belevenis

Volg een Dim Sum kookles en proef van het resultaat. Er zijn meer dan tweeduizend soorten van deze Chinese hapjes, zowel zoet als hartig en warm als koud. Ze kunnen worden gestoomd, gebakken of gefrituurd.

8 DUBAI

De belichaming van de ‘nieuwe wereld’ treft u in de Verenigde Arabische Emiraten. In Dubai hebben oliedollars de voormalige woestijn veranderd in een futuristisch bolwerk. Struin door de 1200 winkels van de Dubai Mall, vergaap u aan de duizelingwekkende Burj Khalifa toren of bewonder de kunstmatig aangelegde archipels in de vorm van een palmboom en de aardbol.


Extra belevenis

Stap in een klassieke Bentley voor een op maat gemaakte route door de stad.

9 MOSKOU

Uw rondje om de wereld zit er bijna op. De Russische hoofdstad Moskou vormt het slotstuk. Hier hebben zelfs de metrostations meer weg van sierlijke balzalen en wisselen historische grandeur en moderne elementen elkaar af. Wandel over het Rode Plein, breng een bezoek aan het Kremlin of woon een opera- of balletvoorstelling bij in het Bolsjojtheater. Het stijlvolle Moscow City vormt een moderne tegenhanger op deze klassieke bezienswaardigheden.


Extra belevenis

Begeef u in de artistieke kringen van Moskou en bezoek uiteenlopende kunstuitingen in o.a. Gorky Park en het Museon Arts Park.

City Trip


Prijsindicatie € 14.995 p.p.

alle nachten verblijf in sublieme Four Seasons Hotels

ExperienceHolidays

Hambakenwetering 8a

5231 DC 's-Hertogenbosch

073 - 548 20 62