Art District

Art District is in 2003 opgericht als kleine reizende galerie, maar heeft momenteel de grootste kunstcollectie van Noord-Holland. Met een collectie van rond de 500 originele kunstwerken van 60 nationaal en internationaal bekende kunstenaars, is ART District toonaangevend op het gebied van kunst. ART District heeft geen replica's en zeefdrukken, maar louter originele kunstwerken. Art District biedt de mogelijkheid om kosteloos en vrijblijvend een proefplaatsing voor een kunstwerk aan te vragen. Eén van de kunstadviseurs komt het kunstwerk, met eventueel één of meerdere alternatieven, bij u thuis of op de zaak laten zien zodat u kunt ervaren hoe het kunstwerk in de omgeving staat. Kijk op www.artdistrict.nl voor meer informatie.


Hoe kunt u uw voucher besteden?

De waarde van de voucher ontvangt u als korting op het te betalen bedrag. Uw Corona-voucher kunt u inzetten op de volledige (koop) collectie van Art District.


Overige details

  • U maakt een afspraak bij de showroom van Art District op de Arena Boulevard of vraagt via de website een proefplaatsing aan. Vermeldt hierbij dat u gebruik maakt van een Corona-voucher.
  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u bij Art District besteedt? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u voor uw kunstwerk wilt besteden? Dan ontvangt u een factuur van Art District voor het restantbedrag.