Bang & Olufsen Thuis genieten van uw favoriete playlist? Bang & Olufsen biedt u de mogelijkheid uw reisvoucher in te wisselen voor een BeoSound 1.

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een zeer indrukwekkende 360-graden geluidsperformance in een oer-solide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem heeft geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, en TuneIn (radio) en functioneert met een batterijcapaciteit van ca. 4 tot 16 uur. Dankzij de toepassing van BeoLink Multiroom kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen. Deze fantastische luidspreker biedt ondersteuning voor uiteenlopende technologieën, zoals Google Cast™, Bluetooth en AirPlay. Ideaal voor gebruik op het balkon, (dak)terras, in de tuin of op de boot. Beschikbaar in de kleuren: Aluminium, Messing, Brons en Mat Antraciet (N.B.: meerprijs Mat Antraciet € 150,-) Op de website vindt u de specificaties van de Beosound I. Prijs: € 1.650,- incl. BTW en inclusief Charging Dock t.w.v. € 150,- voor optimale flexibiliteit


Hoe kunt u uw voucher besteden?

U kunt (een deel van) uw voucher inzetten voor de aanschaf van de Beosound I van Bang & Olufsen. De prijs hiervoor is € 1650 (inclusief charging-dock en BTW). Informeer bij uw reisspecialist naar de mogelijkheden.


Overige details

  • Wij hebben geen showroom en kunnen u geen ‘live’ voorbeeld laten zien/horen van het product.
  • Als reisorganisatie hebben wij een samenwerking met de officiële Bang & Olufsen dealer Ynter voor de Beosound I van Bang & Olufsen. Zij verzorgen de levering.
  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u aan de Beosound I wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u voor de Beosound I wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een factuur voor het restantbedrag.