Book by BAR

Uw meest waardevolle herinneringen in een fotoboek

Geen tijd om uw eigen fotoboek te vervaardigen, maar wenst u wel graag uw mooiste herinneringen te vereeuwigen in een stijlvol fotoalbum? Barbara van Book by Bar voorziet u graag van advies en helpt u bij allerhande foto gerelateerde zaken. Van structuur aanbrengen in een chaotische hoeveelheid foto’s tot het selecteren, ontwerpen en vervaardigen van fotoboeken. Kies zelf het ontwerp, de stijl en het papier of besteed alles uit en reken op de passie en professionaliteit van Barbara. Ieder album is maatwerk. Afhankelijk van het formaat, het aantal pagina’s en de gewenste ontwerpstijl en fotopapier, wordt bij iedere aanvraag de prijs apart bepaald. Meer informatie vindt u op de website.


Hoe kunt u uw voucher besteden?

Vul op book-by-bar.nl een contactformulier in en vermeldt hierbij dat u gebruik wilt maken van de corona-voucher. Eigenaresse Barbara neemt contact met u op om een offerte op maat te maken. U betaalt uw prachtige fotoboek(en) met de corona-voucher.


Overige details

  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u bij Book by Bar wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u wilt besteden? Dan brengt Book by Bar het restantbedrag bij u in rekening.