Gassan meer dan 75 jaar kwaliteit, service en vakmanschap

GASSAN staat voor diamanten, exclusieve juwelen en horloges. Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door 'grootvader' Samuel Gassan in 1945 en kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten. Naast het slijpen van diamanten is het vandaag de dag kernactiviteit om bezoekers van over de hele wereld te informeren over de beroemde vier C's (karaat, kleur, helderheid en slijpsel) die samen de uiteindelijke waarde van elke diamant bepalen. GASSAN voegt middels zijn eigen slijpvorm GASSAN 121 een vijfde C, van Confidence, toe. GASSAN heeft een eigen merkportfolio waaronder het innovatieve merk Choices by DL. Tevens zijn zij de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken zoals Chopard, AlCoro, Messika en Ole Lynggaard en meer dan 60 van 's werelds meest exclusieve horlogemerken waaronder Rolex, IWC, Cartier, Longines en Breitling. Voor het aanbod van Gassan bezoekt u de website.


Hoe kunt u uw voucher besteden?

  • De reisvoucher kunt u inwisselen voor een giftcard van Gassan. Deze kunt u zowel in de boutiques in Amsterdam (excl. GASSAN Schiphol) als in de webshop van Gassan besteden en is inwisselbaar op de volledige collectie.
  • Het bedrag op de giftcard is naar eigen keuze. Dit kan de volledige waarde van de reisvoucher zijn, of een deel hiervan.
  • Indien u de giftcard niet in een keer besteed, kunt u het restantbedrag op de giftcard laten staan voor een volgende aankoop.
  • De giftcard van Gassan is niet persoonsgebonden, een jaar geldig en niet inwisselbaar voor geld.


Overige details

  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u bij Gassan besteedt? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.