Jess Een designmeubel is geen product. Het is een passie.

De designmeubelen van Jess hebben een bijzonder karakter. Vertrouwd, puur en een tikkeltje eigenwijs. De bevlogen ontwerpers van Jess beschikken over ruim 20 jaar ervaring en weten derhalve waar ze over praten. Natuurlijke materialen, comfortabele vormen en verleidelijke kleuren zijn de basis van het stijlvolle assortiment: de kracht van de eenvoud. ‘Different’, door het eigenzinnige fabricageproces. ‘Seductive’, door de eerlijke, onderscheidende materialen en karakteristieke vormen. ‘Pure’, door de nuchtere Nederlandse identiteit. Heeft u al een plekje in uw interieur in gedachten voor die bijzondere stoel, bank of fauteuil? Voor meer informatie kijkt u op: www.jessdesign.com


Hoe kunt u uw voucher besteden?

De Corona-voucher is geldig op de volledige collectie van Jess. Oók op de gloednieuwe outdoor collectie.

Op basis van uw beschikbaarheid plannen wij in de komende maanden een aantal klantendagen bij de showroom van Jess in Oss (Noord-Brabant). Onder begeleiding van specialisten van Jess verkent u de collectie. Een bestelling kunt u aldaar plaatsen, of nadien telefonisch of per e-mail. De waarde van de voucher ontvangt u als korting op het te betalen bedrag.


Overige details

  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u bij Jess wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u bij Jess wilt besteden? Dan betaalt u het restantbedrag zelf aan Jess.