Rivièra Maison by Maison Sud Breda

Nu de herfst weer voor de deur staat, besteden we weer meer tijd binnen op de bank. Hoog tijd om wat gezelligheid in huis te halen, met de producten van Maison Sud. Met zo’n 600 m2 wooninspiratie biedt Maison Sud de grootste en nieuwste collectie accessoires en meubelen van Rivièra Maison en de gehele zitmeubelen collectie van Bocx Interiors. Naast deze twee merken, verkoopt Maison Sud ook prachtige zijden planten en bloemen van het exclusieve merk Silk-ka Flowers. Wilt u de coronavoucher gebruiken om uw interieur op te frissen? Dan bent u bij Maison Sud aan het juiste adres. Breng een bezoek aan de winkel op de Woonboulevard XXL in Breda voor het volledige aanbod. De collectie Rivièra Maison is te bekijken op www.rivieramaison.nl. Bestellingen kunt u plaatsen via een e-mail aan info@maison-sud.nl of bij een bezoek aan de winkel.


Hoe kunt u uw voucher besteden?

De coronavoucher is geldig voor de gehele collectie van Maison Sud. Alle sale & outlet artikelen zijn hierop uitgesloten. U bent van harte welkom in de winkel van Maison Sud in Breda om uw coronavoucher te verzilveren (Kruisvoort 12, 4814RZ Breda). De interieurspecialisten van Maison Sud staan voor u klaar met een kopje koffie of thee.


Overige details

  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u bij Maison Sud wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u wilt besteden? Dan brengt Maison Sud het restantbedrag bij u in rekening.