The Duke Club Where precious moments are created

Er even lekker tussenuit hoeft niet per definitie te betekenen dat u het vliegtuig moet pakken. Sterker nog, veel mensen ontdekten de afgelopen maanden tijdens een fietstochtje of wandeling in de omgeving plekjes waarvan ze eigenlijk niet wisten dat ze bestonden. Nederland herbergt echter een keur aan verborgen pareltjes en in dit opzicht maken we u graag bekend met een uniek bosrijk gebied in het ‘Brabantse land’. Verscholen in Noord-Brabant ligt de prestigieuze Duke Club, een resort waar fraai aangelegde golfbanen, stijlvolle suites en sublieme cuisine een uiterst aangenaam geheel vormen. Ervaar de smaken van de wereld, maar ook de verfijnde smaak van dagverse streekproducten. Na een enerverende dag op de ‘greens’ kunt u verpozen in uw ruime, frismodern ingerichte suite waar houten elementen subtiel samengaan met trendy design. Naast golf kunt u in de omgeving heerlijk wandelen in natuurgebied de Maashorst.


Hoe kunt u uw voucher besteden?

Speciaal voor de Golfliefhebber hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Deze zijn te boeken tegen inwisseling van uw corona-voucher.

Dagarrangement met lunch & aperitief met champagne & hapjes Als flight van 4 personen wordt u ontvangen door uw butler met een 2-gangen lunch. U betreedt de green met 18-holes; uitdagend voor zowel beginners als gevorderden. Na afloop geniet u van een champagne aperitief met oesters in de exclusieve Whiskeyroom. Een butler staat de gehele dag tot uw beschikking voor een versnapering, drankje of andere wensen. Prijs voor 4 personen: € 1135,- Arrangement 2: Tour du Golf auto rally Uw rally start u vanaf the Duke in Nistelrode met eigen vervoer, alwaar u een routeboekje ontvangt voor deze Tour du Golf. U krijgt een picknickmand mee met daarin een culinaire lunch. Bij terugkeer in Nistelrode staat het 4-gangen diner klaar met wijnarrangement. Prijs voor 4 personen: € 1935,- (gebruik van eigen vervoer) Arrangement 3: 2-daags arrangement Culinary Experience voor 2 personen Inclusief greenfee voor 18-holes golf, 2 gangen lunch menu, 4 gangen diner ‘menu du chef’ met wijnarrangement en overnachting in een suite inclusief ontijt, butler service, vrij gebruik van de kingsize mini bar. Prijs voor 2 personen € 1300,- Vraag uw reisspecialist voor meer informatie.


Overige details

  • Is de waarde van de voucher hoger dan het bedrag dat u voor dit arrangement wilt besteden? Dan ontvangt u van ons een nieuwe voucher voor het restantbedrag.
  • Is de waarde van de voucher niet toereikend voor het bedrag dat u voor dit arrangement wilt besteden? Dan brengen wij het restantbedrag bij u in rekening.