Voyage & Culture

Voyage & Culture biedt al drie decennia culturele ontdekkingsreizen voor individualisten. Dankzij het uitgebreide netwerk en door te reizen met gelijkgestemden in het gezelschap van journalisten, kunstkenners, filosofen of andere experts opent Voyage & Culture deuren die gewoonlijk gesloten blijven voor reizigers.

Historische kruispunten van het Russische Rijk

onder leiding van

Nederlandssprekende Russische reisleiding

Boeiende tijdreis over de langste rivier van Europa, de Wolga. De reis gaat van Sint-Petersburg naar Volgograd langs middeleeuwse handelssteden, burchten en plaatsen met twintigste-eeuwse geschiedenis. 15 dagen | 21 sep 2020 | € 2.795 p.p. bij 2 personen

Moskou & Sint-Petersburg

Nederlandssprekende Russische reisleiding

Moskou en Sint-Petersburg vertegenwoordigen een enorme historische grandeur, maar bevinden zich daarnaast in een fase waarin eigentijdse elementen zich steeds nadrukkelijker manifesteren.

7 dagen

6 juni, 21 aug., 18 sep., 2 okt. 2020 | va. € 1.275 p.p.

Keizerlijk Siberië per trein

met toelichtingen door

NOS-correspondent Geert Groot Koerkamp

Siberië is verweven met glorieuze en dramatische momenten uit de Russische geschiedenis. De keizerlijke route is bezaaid met kloosters, houten architectuur en andere herinneringen aan de bezoeken die de tsaren hebben afgelegd aan Siberië. Deze reis leidt deels over de Transsiberische spoorlijn door de historie.

10 dagen | 4 juli 2020 | € 3.295 p.p. bij 2 personen

Koningssteden van Polen Warschau en Krakau

onder leiding van drs. Frederik Erens

7 dagen | 28 sep 2020 | € 1.795 p.p. bij 2 personen

Deze reis brengt u naar de oude en de nieuwe hoofdstad van Polen, met elk een compleet eigen karakter, historisch en cultureel erfgoed. Een kennismaking met een turbulente geschiedenis, met wandelingen langs monumenten van vernietiging en wederopstanding. Warschau, sinds 1596 hoofdstad van Polen, is een heropgebouwde stad met grootse barokpaleizen die de littekens van de geschiedenis draagt. Krakau daarentegen, vijf eeuwen lang de koninklijke hoofdstad en later van Oostenrijks Polen, doorstond ongeschonden de Tweede Wereldoorlog. De stad heeft een Middeleeuws centrum, maar ook zoveel moois vanaf de Renaissance dat het wel het ‘Florence van Polen’ wordt genoemd.

www.voyageculture.nl 020-62 38 368