programma

Dag 1, 27 november 2019: Amsterdam – Johannesburg

Vandaag begint uw reis en vliegt u van Amsterdam naar Johannesburg. Na aankomst acclimatiseren we de eerste nacht in een hotel bij de luchthaven. Onder het genot van een glas Cap Classique (Kaapse champagne) maakt u nader kennis met uw reisgenoten.

Dag 2 - 28 november 2019: Rovos – Pretoria

Na het ontbijt vertrekken we naar Pretoria voor een stadstour. Dit is de politieke hoofdstad van Zuid-Afrika, wat tot uitdrukking komt in de statige parlementsgebouwen en brede parken en lanen. Vervolgens worden we naar het station gebracht waar Rovos Rail op ons wacht. Zodra de trein zich in beweging zet, heeft u alle tijd om u te installeren en de coupés te verkennen. Voor hen die vragen over wijn hebben, houdt rond borreltijd Master of Wine Cees van Casteren een wijnspreekuur. Diner en overnachting aan boord.

Dag 3 - 29 november 2019: Rovos – Kimberley & wijnproeverij

Voordat we arriveren in Kimberley rijdt de trein langs een steppemeer waar regelmatig grote groepen flamingo’s staan. Kimberley is het kloppend hart van de diamantwinning. De Big Hole is het grootste door mensenhanden gegraven gat in de aarde. Bezoek het nabijgelegen museum voor achtergrondinformatie. Na het bezoek aan Kimberly reizen we verder door de Karoo waar we de eerste wijngaarden zullen zien liggen. Tegelijkertijd krijgt u aan boord een introductieproeverij van Zuid-Afrikaanse wijnen. Lunch, diner en overnachting aan boord.

Dag 4 - 30 november 2019: Rovos – Kaapstad & wijnproeverij

In de ochtend brengen we een bezoek aan het historische dorp Matjiesfontein. Daarna slingert de trein door de wijngaarden van de Hex River Valley naar Kaapstad, onze eindbestemming. Onderweg krijgt u een proeverij van speciale witte en rode wijnen uit de andere gebieden van de Kaap dan Stellenbosch. In Kaapstad gaan we aan het einde van de middag van boord en worden we naar ons centraal gelegen hotel in Kaapstad gebracht. Diner in de eclectische Pot Luck Club.

Dag 5 & 6, 1 & 2 december 2019: Kaapstad

Twee dagen ter vrije besteding in Kaapstad.

Dag 7, 3 december 2019: Kaapstad

U wordt naar de luchthaven van Kaapstad gebracht vanwaar u rond middernacht terug vliegt naar Amsterdam.


Dag 8, 4 december 2019: Aankomst Amsterdam

Het einde van deze bijzondere reis. We hopen dat u heeft genoten.Data & prijzen

Reisperiode: 27 november – 4 december 2019

€ 3245 op basis van Pullman

€ 3645 op basis van DeLuxe suite

Toeslag 1-persoonskamer: € 1435 op basis van Pullman
Toeslag 1-persoonskamer: € 1835 op basis van DeLuxe suite

Meerprijs bij 3 nachten verblijf in het luxe One and Only Capetown:
€ 1085,- pp


Opties & inbegrepen

Inclusief: Internationale retourvluchten met KLM - Verplichte belastingen en brandstoftoeslagen - Vervoer met Rovos Rail in een suite naar keuze inclusief maaltijden - Transport ter plaatse - Wijnproeverijen aan boord - 1 Overnachting Johannesburg airport
- 3 Overnachtingen Victoria & Alfred Hotel Kaapstad

- dagelijks ontbijt, 4x lunch en 3x diner aan boord, 1 diner Kaapstad inclusief wijnen

ExperienceCulture

Postbus 4029

5203 GA 's-Hertogenbosch

020 - 620 46 95