Onvergetelijke feestdagen

De ideale kerst ziet er voor iedereen anders uit, maar het is toch vooral een feest van samenzijn en sfeervol met elkaar genieten. Feestelijk gedekte tafels mogen hier niet bij ontbreken. Maar beleeft u dit liever in een traditionele setting met besneeuwde boomtoppen of geeft u de voorkeur aan een ander soort wit, namelijk dat van een parelwit zandstrand?

Verblijft u liever dichter bij huis of brengt u de feestdagen liever ergens anders door? Kijk op www.ExperienceHolidays.nl voor arrangementen naar meer dan 50 strandlocaties en 70 steden. Bel 073-548 20 62 of mail naar Holidays@ExperienceTravel.nl voor persoonlijk advies.

Mexico

Be Tulum Resort

Het uiterst diverse Mexico biedt een aangename mix van bruisende steden, historische pracht en tropische stranden. Aan de Caribische zuidoostkust is in de Riviera Maya het fotogenieke Be Tulum Resort gelegen. Omringd door rustige lagunes, natuurlijke mangroves en heldergroene begroeiing kijkt u uit over de Caribische Zee en in uw exclusieve onderkomen, waar jungle en luxury elkaar ontmoeten, komt u volledig tot rust. Drink een drankje en prik een vorkje in de sfeervolle rooftopbar of trek de omgeving in op zoek naar de vele Maya-ruïnes die in de regio te bewonderen zijn.

Curaçao

Baoase Luxury Resort

In het Nederlands georiënteerde Curaçao verblijft u aan de zuidkant van het eiland in het Baoase Luxury Resort, waar Caribische sferen vermengen met Aziatische stijlen. Verpoos aan het rustig gelegen privéstrand met wuivende palmbomen en gezellig ingerichte zithoekjes. ‘s Avonds is het resort sfeervol verlicht en ervaart u dat het eiland een romantische transformatie ondergaat. Overdag kunt u het eiland verkennen per jeep, snorkelend kennismaken met de kleurrijke onderwaterwereld of uw favoriet kiezen uit de maar liefst 37 stranden van Curaçao.

Een zonnige escape naar de Malediven is altijd een goed idee, maar met kerst heeft u nog een extra reden om de paradijselijke archipel te bezoeken. Het prestigieuze Shangri-La’s Villingili Resort & Spa wordt namelijk in kerstsferen gehuld en op die manier van een extra magisch tintje voorzien. Verblijf met uw geliefden in een privévilla en ervaar hoe ultieme ontspanning hier tot kunst verheven is. De turquoise-blauwe oceaan en heldergroene begroeiing belichamen de serene rust in dit hemelse droomoord, waar u kunt verpozen aan uw eigen strand of u kunt laten verwennen in de bekroonde spa. Op culinair gebied wordt u eveneens in de watten gelegd met sublieme brunches en diners op sfeervolle, speciaal voor u ingerichte locaties.

Dubai One & Only Royal Mirage

Dubai is met een zeer breed scala aan bijzonder vertier uitermate geschikt voor zowel een zonnige beach break als een inspirerende city trip. De futuristische stad imponeert met een duizelingwekkende skyline, maar verwierf eveneens veel roem met de kunstmatig aangelegde eilanden ‘Palm Jumeirah’ en ‘The World’. Wij laten u graag kennismaken met het emiraat vanuit het fabelachtige Royal Mirage Arabian Court. Traditionele, kleurrijke mozaïeken worden hier afgewisseld met moderne elementen, waarbij u daarnaast uitkijkt over de eerdergenoemde palmvormige archipel Palm Jumeirah.