Reis wanneer u wilt met uw privévliegtuig Wist u dat u bij ExperienceHolidays ook terecht kunt, als u met uw eigen gezelschap een privéjet wilt huren naar een bestemming binnen of buiten Europa? Het is de meest ontspannen manier van vliegen die er is en kan uiteraard volledig naar uw wensen worden ingezet. We brengen de voordelen graag bij u onder de aandacht.

Vliegreis op maat Uiteraard regelt ExperienceHolidays graag het verblijf voor uw. Zoekt u bijvoorbeeld een privé villa voor uw reisgezelschap, dan denken we graag met u mee. Bel 073-548 20 62 of mail naar Holidays@ExperienceTravel.nl voor persoonlijk advies, of klik hieronder voor de website.

1. Tijdwinst

U kunt vliegen op een tijdstip dat het u uitkomt en vanaf een luchthaven vertrekken dicht bij uw woonplaats. Daardoor heeft u een kortere reistijd naar de luchthaven. Dankzij het vertrek vanaf de speciale privéjet terminal is de inchecktijd slechts 15 minuten voor vertrek en hoeft u niet op andere passagiers te wachten.

2. Snel vertrek

U kunt voor de deur van de luchthaven parkeren en wordt vervolgens door een medewerker van Global Aviation ontvangen. Uw bagage wordt alvast aangenomen en aan boord van uw privéjet gebracht. U heeft daar geen omkijken naar. Tot het vertrek kunt u rustig een kopje koffie drinken in de lounge. Uiteraard kunt u ook vast instappen als u dat wenst

3. Alle privacy aan boord

U vliegt enkel met uw eigen reisgezelschap, ook uw hond is welkom als u dat wenst. Er zijn geen andere passagiers aan boord. Mocht u wat vertraagd zijn, dan is er geen probleem. Het vliegtuig vertrek uiteraard nooit zonder u. Eenmaal in het vliegtuig heeft u alle privacy en kunt u net zoals thuis een filmpje kijken, een boekje lezen of spelletje doen met de kinderen. Of u benut uw tijd om nog wat zaken te regelen. De catering wordt natuurlijk op uw wensen aangepast.

4. Aankomst in stijl

U landt op een luchthaven dichtbij uw bestemming en stapt wederom via een speciale privéjet terminal snel en gemakkelijk het vliegtuig uit. Bij aankomst staat er al een auto met chauffeur op u te wachten. De koffers worden voor u ingeladen en binnen enkele minuten bent u op weg naar uw verblijf.