Dagevents

Golfcompetitie The Duke

Aan de rand van het Brabantse Nistelrode ligt een van de mooiste golfbanen van Nederland verscholen. 18 holes speelplezier zijn normaal gesproken voorbehouden aan de exclusiviteit van de leden, echter voor Mosadex wordt een uitzondering gemaakt. Graag organiseren we hier een heerlijk sportief toernooi in combinatie met baanhapjes / drankjes en een feestelijke afsluiting op het terras bij mooi weer en anders binnen in het sfeervolle restaurant. Indien gewenst en beschikbaar is er ook een prachtig hotel (beperkt aantal kamers) waar men kan blijven overnachten. Om de Brabantse gezelligheid wat extra kracht bij te zetten zouden we de borrel of het diner kunnen laten omlijsten door een “artiest / zanger”.

Thema’s sportiviteit, competitie en gezelligheid

Big Green Egg Outdoor Cooking

In het kader van gezond eten, bewegen en heilzame werking van de natuur / seizoenen leek het ons een mooi event om met een groep een rondleiding (wandelen / fietsen) met een speciaal thema te verzorgen over Nationaal Park de Veluwe. Denk bijvoorbeeld aan het thema herfst, dit valt goed te koppelen aan de medische wereld, denk hierbij aan influenza’s die juist in deze periode de kop op steken of wat de seizoenswisseling doet met het gemoed (meer de psychische kant), maar het kan natuurlijk ook een mooie ontdekkingstocht zijn t.b.v. levensmiddelen uit de natuur (paddestoelen, kastanjes, kruiden). We willen dan voorstellen om deze activiteit af te sluiten met een kookclinic in combinatie met de Big Green Egg op locatie, een speciale wildavond zou dan heel passend zijn.

Thema’s: gezondheid en gezelligheid

The Cold is an absolute doorway to the soul

In het kader van uitdagingen aangaan, doorzettingsvermogen, grenzen verkennen, iets waar ondernemers dagdagelijks mee bezig zijn, vonden wij een workshop met “Ice Man” Wim Hof een aansprekende activiteit. Door middel van het aanleren van ademtechnieken, koude training en mindset boosten we je fysieke en mentale gezondheid. Voor later op de kalender 2023 behoort een winterexpeditie 6 dagen Polen ook tot de mogelijkheden. Tijdens deze dagen verken en verleg je je grenzen in een magische omgeving. Met onder meer wandelen in korte broek op een besneeuwde berg bij temperaturen onder nul, ijsdippen, en natuurlijk de dagelijkse Wim Hof ademmeditatie. Boost je energie en focus tot nieuwe hoogtes en geniet van de kracht van de natuur en alle elementen. Aansluitend zouden we een “hartverwarmend” diner kunnen organiseren met bijvoorbeeld weer een spreker namens de hartstichting, mochten jullie binnen de context van de medische zorg willen blijven?

Thema’s: ondernemerschap en ontwikkeling