Het coronavirus heeft inmiddels voor iedereen gevolgen. We kunnen ons goed voorstellen dat u momenteel even afwacht hoe de situatie zich in de reiswereld ontwikkelt en daarom leek het ons goed u te informeren hoe wij hier binnen onze organisatie mee omgaan.

Actuele situatie Om eventuele verspreiding tegen te gaan en werknemers met kinderen de mogelijkheid te geven om er voor hen te zijn, werken we met een verminderde bezetting op kantoor. Een ander deel werkt thuis. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn werken we in twee teams waarbij we de korte en de lange termijn van elkaar scheiden. Onze eerste zorg ligt op dit moment bij de reizigers op de korte termijn. Het team van collega’s dat zich hierover ontfermt staat huidige reizigers, die tot en met 30 april vertrekken of met bijzondere situaties, telefonisch en per e-mail bij en boekt ze om daar waar noodzakelijk of gewenst. Voor de periode erna nemen wij later persoonlijk contact met u op.

De tijd na Corona Een tweede team richt zich op de lange termijn. Zij richten zich op het verstrekken van reisadvies voor diegenen die, er net als wij, vertrouwen in houden dat we dit virus met elkaar kunnen indammen. Omdat de reiswereld nagenoeg stilligt, is de verwachting dat de reisbehoefte wereldwijd sterk zal toenemen als het gewone leven na het coronavirus weer wordt opgepakt. Dat kunt u voor zijn door nu alvast uw reisplannen veilig te stellen, voor eind van dit jaar of alvast voor 2021. Zeker met de garanties die wij u bieden is er ook geen enkel risico om dit juist nu bij ons neer te leggen! Als bijkomend voordeel kunt u in de tussentijd uitkijken naar een mooie toekomstige reis. Schroom dus niet om contact op te nemen voor reizen later dit jaar.

Zekerheden Het is niet te voorspellen hoe de situatie zich ontwikkelt en wanneer het voorbij is. Daarom bieden we u graag zekerheid in deze onzekere tijden. In de bijlage vindt u meer informatie hierover. Het spreekt voor zich dat wij voor u altijd bereikbaar zijn en u juist in deze tijden graag spreken. Tevens houden wij u graag op de hoogte via digitale emailings. Mocht u deze nog niet ontvangen, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via onze website: www.voyageculture.nl

Tot slot willen wij u hartelijk danken voor het geduld en respect dat u ons geeft om het voor u goed te kunnen oplossen en uiteraard ook voor het vertrouwen. We wensen u alle gezondheid en goeds toe voor de komende periode en kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te mogen zijn met een levensverrijkende reis.

Zekerheden

Als reisorganisatie komen wij u graag tegemoet door u zekerheid te bieden in deze onzekere tijden. Dat doen wij met de volgende zekerheden:

1. Corona-voucher Als lid van het ANVR en SGR kunnen wij u extra voordelen bieden. Zo kunt u dankzij de Corona-voucher uw, wegens corona, geannuleerde reis op een later tijdstip opnieuw boeken en binnen een jaar alsnog op reis gaan. Uiteraard volgen we de maatregelen en reisadviezen op van het ministerie en zijn we op de hoogte van de maatregelen in het buitenland.

2. Reserveer vast een plek op de reis van uw voorkeur Door nu alvast uw reiswensen kenbaar te maken, kunnen wij u adviseren en eventueel reeds vrijblijvend een reisvoorstel uitwerken. De verwachting is dat er straks een grote reisbehoefte zal ontstaan en door alvast een boeking te maken houden wij graag een plek voor u vrij, zowel nog voor dit jaar als voor 2021.

3. SGR-garantie Mocht u twijfelen over uw reis als onze reisorganisatie in de financiële problemen zou komen, weet dan dat uw reisgelden te allen tijde gewaarborgd zijn door ons SGR lidmaatschap. Als reiziger van Voyage & Culture is uw reissom veiliggesteld, dat geldt ook voor de Corona-voucher.

We hopen u met deze zekerheden het vertrouwen te geven dat u met gerust hart (nieuwe) reisplannen kunt maken, onze reisspecialisten zijn u hierbij graag van dienst en lichten bovenstaand desgewenst persoonlijk toe. U kunt erop vertrouwen dat wij enkel reizen door laten gaan als dat verantwoord is. Uw reisplezier en gezondheid staan immers altijd voorop.

Voor vragen of persoonlijk reisadvies kunt u ons bellen 020-623 83 68 of stuur een e-mail naar info@voyageculture.nl.

U kunt ook gebruik maken van bijgaand contactformulier.