Schotland, 4-daagse golfreis 24 – 27 augustus 2021

Dagprogramma

Dag 1, dinsdag 24 augustus 2021: Amsterdam - Edinburgh – Kinross House

's Ochtends per directe vlucht naar Edinburgh, alwaar aankomst rond het middaguur (plaatselijke tijd). Per 4x4 transfer wordt u in ongeveer een half uurtje naar uw accommodatie Kinross House gebracht, een ‘Scottish Mansion’ gebouwd in 1685. Indien gewenst kunt u hier de lunch gebruiken. In de middag geniet u met het reisgezelschap van een traditionele ‘Afternoon Tea’. Vandaag nog geen golf, maar u kunt op uw gemak het terrein verkennen en we zullen ons onderdompelen in Schotse folklore. Zo kunt u genieten van valkerij, kleiduif schieten, deelnemen aan een Schotse gin proeverij of kiezen voor een uitgebreide spabehandeling. Het exacte programma wordt nader bepaald. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om per boot een bezoek te brengen aan het mooie Loch Leven Kasteel. Het is gelegen op een idyllisch eilandje, waarop in 1567 Mary, de ‘Queen of Scots’, gevangen zat en werd gedwongen om afstand van de troon te doen. Naderhand wordt u weer teruggebracht naar Kinross House waar u geniet van een diner, bereid door een Schotse top chef. U sluit de dag gezamenlijk af en overnacht in het Kinross House.

Dag 2, woensdag 25 augustus 2021: Gleneagles

Vandaag wordt de focus verlegd naar onze ‘purpose of vist’: golf. Alvorens we ons richting de greens begeven, is er mogelijkheid om een PGA/Ryder Cup professional te ontmoeten. Een ritje van 30 minuten brengt ons bij het wereldberoemde Gleneagles, waar u gaat spelen op The PGA Centenary Course. Indien gewenst kunt u gebruik maken van de begeleiding van een golfpro. Na het dagprogramma op de golfbaan kunt u vanaf 18.00 uur de legendarische Lindores Abbey Distillery bezoeken voor een privérondleiding en proeverij. Deze 12e-eeuwse benedictijnenabdij ademt historische grandeur en laat u op aangename en smakelijke wijze kennismaken met het geheim van de perfecte Schotse Whisky. Aansluitend dineert u ook in de distilleerderij, samen met de eigenaren in de statige ‘Still Room’ waar u te midden van drie grote koperen potten uitkijkt over de ruïnes van de voormalige abdij. Hierna wordt u weer teruggebracht naar Kinross House.

Dag 3, donderdag 26 augustus 2021

Ook vandaag staat weer in het teken van golf. U heeft de keuze uit diverse traditionele Schotse golfbanen. Denk hierbij onder andere aan de Kingsbarns, New Course St. Andrews of The Duke’s St. Andrews. Na wederom een enerverende dag op de greens begeven wij ons richting het Kinross House om ons te prepareren voor het afscheidsdiner. De stijlvolle locatie die wij hiervoor hebben uitgekozen is het Broomhall House, waar eigenaar Lord Bruce u persoonlijk welkom heet. Na een subliem diner geniet u van een Whisky proeverij met een doorgewinterde expert. Aan het einde van deze avond gaan wij terug naar Kinross House.

Dag 4, vrijdag 27 augustus 2021: Kinross House – Edinburgh – Amsterdam

Vandaag vertrekt aan het eind van de dag uw terugvlucht naar Nederland. Na het ontbijt mag u nog gebruikmaken van alle faciliteiten, dus een laatste spa-behandeling is mogelijk. Ook kunt u ervoor kiezen om de dag in te vullen met golf of een van de andere activiteiten. Tegen het einde van de middag zullen wij per 4x4 vertrekken richting het vliegveld van Edinburgh voor de terugvlucht.

U heeft de mogelijkheid om deze indrukwekkende reis te verlengen, de twee mogelijkheden zijn als volgt: